Новини

Дніпровські школярі можуть взяти участь у «Всеукраїнській шкільній лізі пліч-о-пліч»

02.10.2024

Дніпровські школярі можуть взяти участь у «Всеукраїнській шкільній лізі пліч-о-пліч»
Фото: Facebook «Всеукраїнській шкільній лізі пліч-о-пліч»

Але минулий сезон закінчився для Дніпра перемогою та скандалом.

Ліцей № 15 отримав золоту медаль у баскетбольній дисципліні. Команда мала відправитись відпочивати у безкоштовний табір до Буковелю. Але за кілька днів до відправлення цю можливість організатори для дніпрян скасували. Розлючені батьки почали писати коментарі та дописи у фейсбуці.

«Буковель для більшості з команд, дуже далеко знаходиться. За декілька годин не доїдеш. Але хто про це думає. П’ять днів…..Відміна. А чого не прям у Готелі нам про це дізнатися? Гроші на проїзд не Ваші, а батьків», – писала одна з мам.

Того ж дня організація надала офіційну відповідь.

«Табір «Пліч-о-пліч» відбудеться у затверджені дати – з 25 серпня по 1 вересня. Ми зробили все можливе і навіть більше, врахували всі суперечливі моменти, аби діти почувались максимально комфортно і змогли якісно провести час, і з радістю повідомляємо: перенесення відпочинку не буде. Приносимо вибачення за довгу комунікацію, всім дякуємо за підтримку і розуміння».

Але батьки все одно залишились невдоволеними, адже частина вже здала квитки, яких у продажі більше не було. Комітет взяв на себе відповідальність та пообіцяв розвʼязати проблему.

«Пліч-о-пліч» – змагання для школярів у семи дисциплінах: баскетбол, волейбол, гандбол, футзал, регбі-5, спортивне орієнтування та черліденг. У сезоні 2024-25 на учнів очікує 5 етапів та 10 місяців конкурсів на шкільному, територіальному, районному, обласному та всеукраїнському рівні.

Мета конкурсу – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Зараз формуються команди. Зареєструватись можна за посиланням. Реєстрація закінчується 30 жовтня.

Завантажити ще...